Dr. Bronner's

Dr. Bronner's er et amerikansk brand, der siden 1948 har lavet sæbe af naturlige ingredienser. Emanuel Bronner starteded virksomheden ud fra en drøm om at "dele gevinsten med de medarbejdere og dén jord der har skabt den" og dén ideologi er stadig fundamentet for den familieejede virksomhed.

Dr. Bronner's har derfor en politik om at den højest betalte i virksomheden maksimalt må tjene fem gange så meget som den lavest betalte - resten bliver brugt på projekter der forbedrer miljøet og levevilkår for de bønder virksomheden køber råmaterialerne af gennem organisationer som Fair Trade, samt en række projekter de selv står bag.

Dr. Bronner's sæbe har derudover lang række certificeringer, der kan ses nedenfor.

Dr. Bronner's

Dr. Bronner's

Pure Castille Flydende Sæbe

Den klassiske Pure Castille Sæbe er en række flydende sæber der kan anvendes til en lang række formål, bla. vask af ansigt, hænder og hår samt en lang række rengøringsformål.
- Effektiv - USDA Organic - Alsidig - Fair Trade - Vegansk & Cruelty Free -Ingen syntetiske konserveringsmidler - Bionedbrydelig - Emballage af 100% genanvendt materiale.

Fås i følgende varianter:
Eucalyptus, Rose, Tea Tree, Citrus, Almond, Baby Unscented, Peppermint & Lavender

Dr. Bronner's bar sæbe

Pure Castille Bar Sæbe

Pure Castille Bar Sæbe er den faste bar-variant af de klassiskerække flydende sæber der kan anvendes til en lang række formål i forbindelse med personlig hygiejne.


Fås i Følgende varianter:
Peppermint, Baby Unscented, Lavender, Almond, Citrus, Tea Tree, Rose & Eucalyptus

Dr. Bronner's Sugar Soap

Organic Sugar Soap

Organic Sugar Soap er Dr. Bronner's flydende håndsæbe i format med pumpe, som er perfekt til håndvask. Årsagen til at der er tilført økologisk sukker til sæben er, at den derved ikke klumper i pumpen. Sukkeret giver derudover en eksfolierende effekt, der lader dig foretage en effektiv håndvask.

Fås i Følgende varianter:


Peppermint, Baby Unscented, Lavender, Lemongrass Lime & Tea Tree

Dr. Bronner's body lotion

Organic Hand & Body Lotion

Dr. Bonner's Organic Hand & Body Lotion er en lotion lavet af en række lækre, naturlige olier - alle certificeret USDA Organic.

Får i følgende varianter:

Peppermint, Lavender Coconut, Patchouli Lime & Orange Lavender

Dr. Bonner's lip balm

Organic Lip Balm

Dr. Bronner's Organic Lip Balm er en læbepomade der også kan anvedes til tørre hænder, fødder og andre steder hvor huden er blevet tør eller sprukken. Pomaden er lavet af USDA Organic certificerede ingredienser, da du ikke kan komme udenom at dét der smøres på læberne også kommer ind i kroppen.

Fås i følgende varianter:
Peppermint, Naked, Lemon Lime & Orange Ginger