Wellexir

Wellexir er et dansk brand der producerer kosttilskud af højeste kvalitet.
Brandet er ejet og udviklet i samarbejde med sanger og sangskriver Medina, samt et hold af passionerede og erfarne eksperter indenfor alt fra design og udvikling til markedsføring.

Wellexir tilbyder en række brusetabletter under navnet Bubbles. HVert rør indeholder 1o brustabletter og lader dig lave en lækker, funktionel læskedrik uden tilsat sukker - nedenfor kan du læse om hver af de forskellige Bubbles. Det anbefales at tilsætte én tablet til 500ml vand og den anbefalede daglige dosis er 1 tablet om dagen per variant.

CLIF BAR

Beauty Bubbles
Hud - Hår - Negle

Beauty Bubbles er sammensat til at styrke hud, hår og negle. Med ingredienser som Q10, Biotin, Vitamin C & E samt Zink og Selen giver Beauty Bubbles dig en lækker læskedrik med smag af friske bær, som hjælper dig med at vedligeholde hudens, hårets og neglenes normale funktioner.

Fit Bubbles
Immunforsvar - Stabilt Blodsukker

Fit Bubbles er lavet til at give dig en nem og hurtig læskedrik på farten, med en frisk smag af citrus. Fit Bubbles indeholder L-Carnitin, D Vitamin, Grøn Te og Chrom. D Vitamin bidrager til at vedligeholde den normale funktion af immunforsvaret samt normal muskelfunktion. Chrom bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Perform Bubbles
Reducerer Træthed & Udmattelse

Perform Bubbles er designet til at give dig netop dét du skal bruge, når du skal præstere ekstra meget - i én nem og lækker læskedrik med appelsinsmag. Perform Bubbles indeholder B Vitamin kompleks, med alle 8 B Vitmainer, samt C Vitamin, Magnesium og Zink. Thiamin (B1) bidrager til nervestystemets normale funktion - resten af ingredienserne bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Power Bubbles Sport & Tømmermænd

Power Bubbles er udviklet til at give dig hele B Vitamin komplekset, samt mineralerne Magnesium og Zink. Dérudover indeholder den elektrolytterne Natrium, Chlorid og Kalium, som hjælper med at genetablere eller opretholde væskebalance. Power Bubbles er og tilsat koffein tilsvarende en kop kaffe, så du kan få dét lille ekstra kick uden at få kaffeånde eller brune affarvninger på tænderne. Elektrolytterne hjælper ydermere til at reducere den ubehagelige effekt ved dehydrering efter for højt indtag af alkohol.